Съперникът на Левски в турнира Лига на конференциите ПАОК загуби

...
Съперникът на Левски в турнира Лига на конференциите ПАОК загуби
Коментари Харесай

ПАОК загуби двама нападатели за мачовете с Левски

Съперникът на Левски в шампионата Лига на конференциите ПАОК загуби двама от своите нападатели за идните дуели против " сините " в края на месец юли.

На първо място гръцкият вицешампион се раздели с Антонио Чолак, който беше продаден през вчерашния ден за 1,8 милиона евро на шотландския Глазгоу Рейнджърс.

Днес пък стана ясно, че различен от нападателите на " двуглавите орли " Нелсон Оливейра е с травма в реброто и ще пропусне началото на сезон за ПАОК.

За някогашния португалски национал това е следващ удар, откогато той мина в тима от Солун през предишното лято. Тогава той скъса връзки още във втория си формален мач с екипа на " бяло-черните ".

Освен това треньорът на ПАОК Разван Луческу по всяка възможност няма да може да разчита и на мароканския футболист Омар ел Кадури. Той е получил травма по време на подготовка, която ще му попречи да помогне на своя отбор в дуелите против Левски.

Първият двубой сред Левски и ПАОК е на 21 юли на стадион " Георги Аспарухов ", а реваншът на " Тумба " е седмица по-късно.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР