Съперникът на Кубрат Пулев (24-1, 13 КО) - Хюи Фюри

...
Съперникът на Кубрат Пулев (24-1, 13 КО) - Хюи Фюри
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Всичко ще се реши от два юмрука и нищо друго

Съперникът на Кубрат Пулев (24-1, 13 КО) - Хюи Фюри (21-1, 11 КО) - употребява платфмората на вестник “Мирър”, с цел да показа последните си усещания от миналия подготвителен лагер и упованията си от идния конфликт на 27 октомври, който ще е с елиминационен статут за формален кандидат за международната купа на IBF, владеене сега на Антъни Джошуа (21-0, 20 КО).

“И просто по този начин минаха 14 седмици, като подготвителният лагер завърши. Да си призная, не съм се чувствал по-добре преди дуел - физически и душевен. Последните 14 седмици бяха тежки и се веселя, че завършиха, в този момент мисля единствено за борбата. 100% съм убеден в себе си, направих всичко както би трябвало на лагера и в този момент е въпрос просто да свърша работата си.
 Кубрат Пулев даде конференция със противника си Хюи Фюри @@@
През последната седмица в залата се съсредоточихме върху това да избистрим всичко, което бяхме упражнявали до момента. Имах и много отговорности към медиите, до момента в който упражнявах, само че се любувам на всички материали, промотиращи дуела. Всички те значат, че се приближаваме от ден на ден до събитието.

Сега всичко е зад тила ми и имам няколко дни да релаксирам и да презаредя батериите, преди в събота да кацна в България”, разяснява Фюри, който се чака да дойде у нас на 20 октомври в 11:35 часа.

Hughie Fury: I Look Forward To Getting in There & Doing The Job https://t.co/f5a3VlhUUz pic.twitter.com/p5Q3IzwMNL
— BoxingScene.com (@boxingscene) October 19, 2018
“Колкото повече се приближаваме до борбата, толкоз повече се вълнувам, нямам самообладание за това предизвикателство. Всичко ще се реши на кръга, а не на конференциите или на кантара. Всичко ще се реши от два юмрука и нищо друго.

Най-голямото му оръжие е опитът, само че другояче и той има две ръце и два крайници, един против различен сме и няма кой да му оказва помощ. Не се тормозя за неговите дейности в багра, концентрирам се върху моята игра и това, което би трябвало да направя. Много мои другари ще ме поддържат в България, доста почитатели ми пожелават триумф и ще бъдат на място, желая да им благодаря с победа и хубаво шоу, което да не забравят”, написа Фюри в колонката си за “Мирър”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР