Съперникът на Корнелия Нинова за председателския пост в БСП Крум

...
Съперникът на Корнелия Нинова за председателския пост в БСП Крум
Коментари Харесай

Крум Зарков с палат за 310 000! Най-големият враг на Корнелия Нинова се шири в 115 квадрата в центъра на София

Съперникът на Корнелия Нинова за председателския пост в Българска социалистическа партия Крум Зарков е притежател на апартамент за 310 хиляди лв.. Скъпарският парцел той е заявил в имуществената си декларация пред КПКОНПИ, която е подал като народен представител в предходните две 45-о и 46-о национални събрания.

Жилището му се намира безусловно на пъпа на София. То се обитава в старинна кооперация на столичния бул. „ Княз Дондуков “. Квадратурата, която социалистът е показал, е от внушителните 155 квадратни метра. Имотът се води благосъстоятелност на Крум и брачната половинка му Ирина и е закупен още през 2015 година

Към днешна дата пазарната му цена е скочила съвсем двойно, поради растежа на цените в имотния бранш. Зарков не е платил цялата сума от над 300 бона за дома си със спестявания. Изтеглил е и ипотечен заем от българска банка, който се води на негово име и възлиза на 116 995 лв.. В декларацията на кандидата за водач на Столетницата обаче не е вписано каква част от дълга си той е погасил досега и каква му остава.

Друго недвижимо имущество на свое име настоящият зложелател №1 Корнелия Нинова не заявил публично. Вписал е само, че има лек автомобил „ Пежо 308 “, закупен пpез  2016 за 10 хиляди лв.. 10 бона държи и на влог в банка.

Според документа жена му Ирина няма спестявания, коли и имущество, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР