Съперничеството между Варна и Бургас е съизмеримо между това на

...
Съперничеството между Варна и Бургас е съизмеримо между това на
Коментари Харесай

Варна, морето, риалити звезди: Най-култовите образи от ТВ екрана, родени в морската столица

Съперничеството сред Варна и Бургас е съизмеримо сред това на Левски и ЦСКА. Но когато приказваме за риалити звезди, спечелилият е явен - морската ни столица. Ето кои са най-култовите облици от ТВ екрана, родени точно там:

5 Нора Недкова

Нямаше по какъв начин да не стартираме с една от плеймейтките ни, чиито участия в риалити излъчвания са най-запомнящи се. Разбира се, че приказваме за VIP Brother и " Черешката на тортата ". Конфликтът ѝ с Кулагин беше едно от най-зрелщните неща, предавани в ТВ ефир въобще, а мненето ѝ за царевицата и макароните - част от безконечния интернет фолклор.

4 Гери и Радо

Двойката от " Един за различен " беше една от най-атрактивните в последния сезон на шоуто. Така, де, достойнството на риалити героите от Варна би трябвало да се пази. Освен това за разлика от множеството си съграждани от този лист Гери и Радо не престават да си живеят във Варна. 

3 Янита Янчева

Всъщност Янита беше от първата " порция " риалити звезди. Тя участваше в Сървайвър през 2008 година, само че в случай че го гледате през днешния ден, ще ви е мъчно да я разпознаете. Нов нос, нови устни, разнообразни вежди - варненката през днешния ден не наподобява на себе си.

2 Звезделина

Тя е най- " прясното " попълнение на самобитната ни ранглиста. Фитнес моделката е част от племето на Непобедимите в сегашния сезон на " Игри на волята " и е заслужен правоприемник на...

1 Красима

Звездата от предходния сезон на " Игри на волята " беше един от най-силните облици предходната година. Неслучайно тя доближи и толкоз напред в надпреварата. Подобно на Гери и Радо, и Красима си е вярна ва родната Варна и си живее там. 

+ ретро бонус: Зара

Може ли да се не помни Зара, първата българка, правила секс в риалити формат?! Това се случи прекомерно от дълго време, още в първия сезон на Big Brother, когато тя беше на едвам 19 година Днес Зара живее в Дубай, занимава се с йога и към този момент има един бракоразвод зад тила си.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР