Съперничеството между Стан Вавринка и Холгер Руне започна по изключително

...
Съперничеството между Стан Вавринка и Холгер Руне започна по изключително
Коментари Харесай

Този път имаш ли какво да ми кажеш: Нов напрегнат поздрав на мрежата между Руне и Вавринка

Съперничеството сред Стан Вавринка и Холгер Руне стартира по извънредно взривоопасен метод, откакто младежът отрази 3 мачбола против ветерана в откриващия кръг на миналогодишния Мастърс в Париж и след това извървя целия път до купата в конкуренцията. Тогава ветеранът имаше съществени забележи по отношение на държанието на своя противник по време на мача си с него и му беше подготвил къса лекция при поздрава на мрежата, в която го посъветва да спре да се държи като бебе на корта.

Самият Руне изглеждаше съществено стъписан и не отвърна по никакъв метод на швейцареца, само че неговата майка взе отношение по въпроса и допусна, че Стан е толкоз осведомен с държанието на бебетата, тъй като излиза с дребни девойки, визирайки тогавашната му връзка с Дона Векич, защото витаят клюки по какъв начин хърватката към момента е била малолетна, когато стартира да се среща с 3-кратния първенец от Големия шлем.

Днес пък Вавринка съумя да вземе своя реванш на корта, отстранявайки младока в третия кръг на Мастърса в Индиън Уелс. 37-годишният състезател още веднъж беше на път да допусне поврат, само че този път се събра в края на решителния сет и завоюва първата си победа над представител на топ 10 през новия сезон.

Най-интересното обаче занапред предстоеше, тъй като очевидно скандинавецът надалеч не беше не запомнил забележките по собствен адрес от предишния път и се стигна до следната полемика при поздрава сред играчите:

Руне: Този път ще имаш ли какво да ми кажеш?

Вавринка: Моля?

Руне: Ще имаш ли какво да кажеш в този момент?

Вавринка: Какво тъкмо искаш да ти кажа?

Накрая младокът насочи още някаква неразбираема имитация към финалиста от 2017-та година, единствено че швейцарецът нямаше никакво желание да си скапва настроението и реши да се заеме с поздравяването на публиката, оставяйки на назад във времето разногласието със международния номер осем.

BIG WIN FOR STAN WAWRINKA!

What a frosty meeting at the net
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР