Съперничеството между Новак Джокович и Рафаел Надал е едно от

...
Съперничеството между Новак Джокович и Рафаел Надал е едно от
Коментари Харесай

Рафаел Надал с любопитно признание за историята си с Джокович

Съперничеството сред Новак Джокович и Рафаел Надал е едно от най-епичните в международния тенис за последните 15 години. В този интервал двамата са се срещали впечатляващите 55 пъти, като сърбинът има лека преднина 29:26 победи, написа tennis24.bg.

Оказва се обаче, Джокович и Надал в никакъв случай не са се срещали в детските си години, въпреки не малко пъти да се взели участие на шампионати дружно. Любопитното самопризнание направи Матадора.

„ С Новак в никакъв случай не сме играли като деца. Имах доста мачове против Анди (Мъри), също с Жо-Вилфред Цонга, Ришар Гаске и Гаел Монфис. Пазя страхотни мемоари от тези години. Беше незабравимо – защитавахме цветовете на родината и в това време се наслаждавахме да прекарваме време дружно.

Страхотно е, че и в този момент се виждаме по шампионати и успяхме дружно да сбъднем фантазиите си. Бяхме деца, пътувахме по света дружно, тренирахме дружно и се надявахме, че един ден ще станем професионални тенисисти. Някои от нас съумяха, което е ужасно, и продължаваме да споделяме страсти на корта “, разяснява Надал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР