Съотборници на Ники Михайлов разкриха пикантни подробности от престоя му

...
Съотборници на Ники Михайлов разкриха пикантни подробности от престоя му
Коментари Харесай

Съотборници на Ники Михайлов: Дошъл е на лагер, а два дни не спря да ч@ка Николета!

Съотборници на Ники Михайлов разкриха пикантни детайлности от престоя му в Дубай, където играчите на " Левски " са на подготвителен лагер. Станимир Стоилов - Мъри реши да отпусне малко бонус на футболистите и им даде два дни отмора, през която можеха да пътуват някъде или да прегледат забележителностите в Емирството.

Това и направиха множеството от хората на Мъри, само че не и Ники Михайлов. Вратарят подразни съотборниците си и те хапливо го заядоха по тази причина, че 48-те часа отмора, синът на Боби Михайлов прекарал в хотелската стая. Познайте с кого?! Не е мъчно - с Николета Лозанова, несъмнено.

Плеймейтката мигновено яхнала самолета и отпрашила за Дубай, с цел да бъде с обичания си, без който очевидно не може и минута. Двамата се затворили в нейната стая в хотела и не излезли оттова цели два дни, разкриват източниците.

" Футболистите сме в един хотел, НиЛо беше в различен. Разбираемо, не би трябвало да се пречи на съсредоточаването, когато сме на лагер. Николайчо обаче прекара цялото време в ч@кане на гаджето си, а след това го чакайте да играе като хората. На лагер ли си, на полова почивка ли си?! ", занасят го играчи.

И прибавят, че ей на - след това хората щели да ги питат за какво не могат да се класират тук и там. А то - Николета била повода...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР