Съоснователят на платформата за гледане на филми Нетфликс и един

...
Съоснователят на платформата за гледане на филми Нетфликс и един
Коментари Харесай

Един от най-големите дарители на демократите призова Джо Байдън да се откаже от състезанието за Белия дом

Съоснователят на платформата за гледане на филми " Нетфликс " и един от най-големите донори на Демократическата партия Рийд Хейстингс стана следващият призовал президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в да приключи акцията си за преизбиране на поста, оповестиха организациите.

" Байдън би трябвало да отстъпи място на деятелен водач демократ, който да победи Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и да подсигурява нашата сигурност и благополучие ", уточни Хейстингс, представен от Асошиейтед прес.

Новината за апела му пръв заяви вестник " Ню Йорк таймс ".

Преди това зов в подобен дух насочиха и други представители на кръговете в Демократическата партия. Сред тях беше и Раул Грихалва от прогресивното крило на демократите, който стана вторият конгресмен от партията, призоваващ Байдън да се отдръпна от конкуренцията, съобщи Ройтерс.

Всичко това се случва след изявление пред Си Ен Ен на Джим Клайбърн, дълготраен другар и поддръжник на Байдън, който съобщи, че би подкрепил " мини първоначални избори ", които да се произведат в навечерието на Националната конференция на Демократическата партия, ако Байдън си направи отказ от надпреварата за Белия дом.

Клайбърн, демократ от Южна Каролина и член на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати, стартира концепция, която по всичко проличава е опипване на почвата за избор с различни претенденти, разнообразни от Байдън, който да бъде изработен от делегатите на Националната конференция. Според замисъла на Клайбърн тези мини първоначални избори могат да бъдат създадени по време на съвещание на делегатите по видеоконферентна връзка, което ще предшества Конференцията, която стартира на 19 август в Чикаго.

В ефира на Си Ен Ен Клайбърн позволи, че в сходна конкуренция биха могли да се включат вицепрезидентът Камала Харис, губернатори и други фигури от Демократическата партия. " Условията ще бъдат идентични и обективни за всички ", сподели конгресменът.

Клайбърн, който е някогашен член на управлението на демократите в Камарата, сподели, че той персонално в никакъв случай не е виждал Байдън да се държи по този начин, както се е държал по време на диспута с Тръмп, и дефинира държанието на президента като " тревожно ", предава Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР