Съоснователят на Bitmain прогнозира епичен бичи поход. Това е подкрепено

...
Съоснователят на Bitmain прогнозира епичен бичи поход. Това е подкрепено
Коментари Харесай

Артър Хейс прогнозира скок на криптовалутите, задвижван от AI: Нарастващ интерес към Monero и VC Spectra

Съоснователят на Bitmain предвижда героичен бичи поход. Това е подкрепено от стремителния напредък на водещите криптовалути - Monero (XMR) и VC Spectra (SPCT).

Артър Хейс, съосновател на BitMEX , приготви почвата за революционен крипто скок с визионерската си теза за “двойното благополучие ”. Тази оптимистична догадка беше подкрепена от бичите резултати на познати алткойни като Monero (XMR) и VC Spectra (SPCT) .

Нека разгледаме тези оптимистични крипто трендове!

> > КУПУВАЙТЕ ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Артър Хейс предвижда “епичен ” бичи пазар за криптоактивите

В изявление за Crypto Banter съоснователят на BitMEX Артър Хейс показа безапелационната си теза за това, което съгласно него ще бъде “ героичен бичи крипто пазар . Хейс назова тази доктрина тезата за “двойното благополучие ”.



Според него изкуственият разсъдък е най-трансформиращото софтуерно развиване, виждано в миналото, с далечни последствия за крипто пазара. Той акцентира, че комбинацията от вливане на ликвидност във фиатни валути и консолидираното на AI в крипто сферата ще докара до революционен напредък на криптовалутите през идващите две-три години.

Хейс също по този начин посочи, че се чака скоро икономическите сили като Съединени американски щати, Европа и Китай да емитират големи количества дълг . Това евентуално ще се отрази удобно на цифровите активи, защото вложителите търсят други възможности на фиатните валути, които губят стойност заради инфлацията. По създание крипто пазарът е подготвен за удивително странствуване.

Нова машина за рандеман на Monero покачва цената на XMR

На 4 септември 2023 година Bitmain, прочут производител на платформи за рандеман на криптовалути, стартира формалните продажби на Antminer X5, профилирана машина за рандеман на Monero (XMR). Antminer X5 е първата по рода си машина, предопределена за “професионален рандеман на Monero XMR ”, и предлага скорост на хеширане от 212 килохаша в секунда (KH/s).

Представянето на този нов XMR миньор провокира оптимистични упования в общността на Monero, привличайки вложителите да купуват Monero (XMR). Както очакваше общността, цената на XMR се увеличи от $140.84 до $151.15 сред 4 септември и 18 октомври. Това съставлява нарастване на цената със 7% .

Antminer X5 бележи забележителен стадий за Monero (XMR). Тъй като ползата на вложителите нараства с всеки минал ден, специалистите настояват, че Monero има капацитет да набере задоволително инерция, което ще докара до постигане на цената на XMR до $162.77 до 31 октомври 2023 година

VC Spectra (SPCT): Огромна възвръщаемост на вложенията в настоящата предварителна продажба

Докато крипто общността продължава да размишлява върху епичната прогноза на Артър Хейс за бичия пазар, VC Spectra (SPCT) продължава да си проправя път като една от най-хубавите криптовалути, прекроявайки капиталовия бранш. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд , предопределен да помогне на потребителите да влагат в най-хубавите блокчейн и финтех планове.

VC Spectra (SPCT) употребява AI технология и усъвършенствани тактики за алгоритмична търговия, с цел да подсигурява, че вложенията му генерират голяма възвръщаемост , като в същото време поддържат нискорисков профил . Благодарение на този новаторски метод платформата се подрежда измежду най-хубавите DeFi планове на пазара.

Към пикантността на VC Spectra (SPCT) се прибавят и впечатляващите резултати от предварителните продажби. Благодарение на неповторимите си характерности платформата съумя да получи   голямо търсене за своя токен, което докара до внезапен скок на цената му.

VC Spectra (SPCT) в началото се продаваше на цена от $0.008 по време на първия стадий от обществената си предварителна продажба. Сега обаче, на четвъртия стадий, VC Spectra (SPCT) се продава на цена от $0.055 за токен. Това отбелязва впечатляващ скок на цената от 587.5% . И токенът към момента не отстъпва!

Експертите настояват, че цената на VC Spectra (SPCT) може да доближи най-малко $0.080 до края на предварителната продажба, което се показва в 10-кратен скок на цената по отношение на първичната й продажна цена от $0.008.

Това значи, че към момента има обилни облаги за тези, които изберат да се причислят към предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) в този момент. Още повече, че тези, които купуват в този момент, получават бонус върху всички депозити!

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и неговата предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР