Съоснователят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг отново си направи

...
Съоснователят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг отново си направи
Коментари Харесай

Мистър Фейсбук: Направих десетки технически грешки и лоши транзакции

Съоснователят и притежател на Facebook Марк Зукърбърг още веднъж си направи самооценка на 14-ата годишнина на обществената мрежа и съобщи, че е направил доста неточности, заяви самият той в формалния си профил във Facebook.

"През годините съм направил съвсем всички неточности, които можете да си визиите. Направих десетки механически неточности и неприятни транзакции. Доверих се на неприятни хора и назначих надарени хора на несъответствуващи постове. Пропуснах значими трендове и реагирах постепенно на други. Пусках артикули, които носеха неуспех след неуспех ", написа той на персоналната си страница.

Посланието му за 14-те години, минали от основаването на Facebook, когато той беше студент в влиятелния американски Харвардски университет, до превръщането през днешния ден на Facebook в в най-голямата международна обществена мрежа с към 2 милиарда консуматори, е последното в поредност негови самопризнания за позволени неточности. Facebook е подложен на критика за разпространяването на подправени вести и се пробва да се оправи с този проблем, отбелязва Агенция Франс Прес.

Новото обръщение на Зукърбърг наподобява значи, че обществената мрежа непрекъснато ще прави оценка на действието си. "Причината, заради която нашата общественост съществува, не е тъй като сме избягвали да вършим неточности. Тя е нашето разбиране, че това, което вършим, е задоволително значимо, с цел да продължим опитите да се оправяме с провокациите, пред които сме изправени, знаейки доста добре, че ще имаме още провали, само че това е единственият метод да вървим напред ", написа в умозаключение Марк Зукърбърг.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР