Съоснователката на BET Шийла Джонсън казва, че писането на нови мемоари й е помогнало да се излекува: „Преминах през много“

...
Шийла Джонсън, предприемач, филантроп и съосновател на Black Entertainment Television,
Коментари Харесай

Шийла Джонсън, предприемач, филантроп и съосновател на Black Entertainment Television, разказва за житейския си път в новите си мемоари „Разходка през огън: Мемоари за любов, загуба и триумф.“

Книгата, която излиза във вторник, се задълбочава в преживяванията на Джонсън, от нейните постижения до личните трудности, с които се е сблъскала, дава на читателите интимен поглед върху нейния живот. Мемоарите хвърлят светлина върху ранната решимост на Джонсън да стане независима, водена от емоционалния колапс на майка й, когато баща й напусна семейството им. Джонсън каза, че ангажиментът й към финансовата и емоционална сигурност е тема, която е оформила живота й.

Джонсън разкри, че писането на нейните мемоари е форма на терапия и че се е борила с посттравматичния стрес.

„Преминах през много“, каза тя пред „CBS Mornings " в понеделник. „Това беше трудно пътуване.“

Книгата й е публикувана от Simon & Schuster, което е подразделение на компанията майка на CBS News Paramount Global.

Джонсън, заедно с нея тогава -съпругът Робърт Джонсън, влиза в историята през 1980 г., когато стартира BET, кабелен канал, който сега е собственост на Paramount Global. BET се продаде за близо 3 милиарда долара през 2001 г., катапултирайки Джонсън в историческите книги като първата чернокожа жена милиардер в нацията.

Но дойде и с някои трудни времена. Джонсън обвини съпруга си в изневяра и емоционално насилие и каза, че е виждала себе си като провал. Бившият й съпруг й каза, че е провал и "не струва нищо", каза тя.

„Бях достатъчно млад и наистина му повярвах, защото го издигнах на пиедестал. Наистина го направих. И мислех, че всичко, което каза, е правилно и трябваше да продължа да се боря с това . Това ме разстрои повече от всичко“, каза Джонсън.

CBS News се свърза с Робърт Джонсън за коментар относно нейната книга.

Сега Шийла Джонсън каза, че призовава младите жени да не да влизат във връзки, без първо да познават себе си.

„Казвам това на много млади момичета: не се забърквайте във връзка, докато не разберете кой сте. Не знаех кой съм. , планирах живота си, докато вървях", каза тя.

Джонсън, завършена цигуларка, каза, че изкуствата я държат на земята.

Джонсън също е пионер в предавания като „Teen Summit“ и сега служи като главен изпълнителен директор на Salamander Hotels and Resorts и е съсобственик на три професионални спортни отбора във Вашингтон, окръг Колумбия.

Колкото за кого тя днес е, каза тя, „Аз съм много могъщ предприемач.“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР