Съоръжението ще е на четири етажаСтоличният общински съвет ще даде

...
Съоръжението ще е на четири етажаСтоличният общински съвет ще даде
Коментари Харесай

Паркинг с 310 места ще бъде изграден в София

Съоръжението ще е на четири етажа

Столичният общински съвет ще даде позволение общинското сдружение „ Софийски парцели “ ЕАД да построи многоетажен паркинг в регион „ Надежда “, осведоми

Това е част от програмата на Столична община за създаване на паркинги в кварталите. Съоръжението ще е четириетажно. Автомобилното паркиране се планува да е напълно надземно.

Достъпът до многоетажния паркинг се реализира от ул. “Анастас Лозанчев “. Непосредствено до входната зона са създадени 48 броя външни открити паркоместа.

С препоръчаното планово решение са обезпечени 310 броя автомобилни паркоместа, в това число 14 броя налични места за хора в неравностойно състояние и 32 броя паркоместа с опция за зареждане на електрически транспортни средства на застроена повърхност от близо 2000 кв. м. Предвидено е и озеленяване на над 2300 кв. м.

Идеята за създаване на паркинги в кварталите е на ръководителя на градския парламент Георги Георгиев – още през 2020 година, дружно с сътрудници общински съветници, създадоха и предложиха стратегия за строителство, която планува и публично-частно партньорство. Амбицията на Георгиев е до края на мандата да има издигнати най-малко три комфортни и модерни уреди, които да решат проблемите на жителите и да облагородят средата на живот.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР