Съобщих, че в дома на са провеждани срещи в тесен

...
Съобщих, че в дома на са провеждани срещи в тесен
Коментари Харесай

Министър Стоянов обяви: В момента се търсят лъжесвидетели по отношение на мен

Съобщих, че в дома на са провеждани срещи в стеснен кръг  от хора, по време на които са поставяни задания кой, какво би трябвало да свърши, с цел да бъда дискредитиран и да отпадна от ротацията като вътрешен министър. След което са се раздавали постове. Това съобщи министърът на вътрешните работи в отговор на журналистически въпроси.

Той съобщи, че има информация, че сега група от хора търсят лъжесвидетели във връзка с него, които да внушават лъжи, предава Нова.

Стоянов уточни, че е удовлетворен, че не се е подал на натиска Тенчо Тенев да бъде назначен като зам.-министър във Министерство на вътрешните работи или като негов консултант.

Министърът на вътрешните работи опроверга изказванията, че се е срещал със Стефан и Мартин Димитрови. Той разясни, че ги е виждал в Министерство на вътрешните работи.

Стоянов още веднъж сподели, че не е знаел, че Живко Коцев участва на срещите с Димитрови.

„ Към днешна дата Министерство на вътрешните работи към този момент започва организацията за провеждането на изборите. Имаме подготвеност за извършване на уговорките. Уверен съм, че ще се оправим. За момента няма сигнали за закупуване на гласове, само че те стартират когато започва акцията ”, изясни Стоянов.

Министърът сподели, че не обмисля вид за нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Той разясни, че тази служба ще извършва зам.-главения секретар и не обмисля вид за различен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР