Съобщено е за най-малко четирима души, убити след като въоръжен

...
Съобщено е за най-малко четирима души, убити след като въоръжен
Коментари Харесай

Стрелба във Фолс Тауншип: Страхува се, че множество хора са загинали, докато ченгетата преследват въоръжен мъж с „множество“ оръжия

Съобщено е за минимум четирима души, убити откакто въоръжен мъж откри огън в Фолс Тауншип в Бъкс Каунти, Пенсилвания, в събота – което води до анулацията на дълго чакания церемониал за деня на Св. Патрик.

Стрелецът остава на независимост, до момента в който чиновници от полицейското ръководство на град Фолс се надпреварват да дефинират какъв брой са ранените и да схванат какво се е случило. Първоначалните отчети сочат, че има четирима жертви и че още един човек е бил ранен, само че това остава непотвърдено.

Местният кореспондент Стив Кийли от FOX 29 заяви, че стрелецът може да е взел участие в кражба на кола, кражба на сребро Honda CRV от някого. Той също по този начин заяви, че обвиненият е въоръжен с „ голям брой дълги револвери “, до момента в който полицията обезверено се пробва да наблюдава лицето.

X акаунт PhillyCrimeUpdate заяви, че обвиненият в действителност е откраднал златен CRV и че той е негър мъж, въоръжен с пушка. Съобщава се, че стрелбите са осъществени на три разнообразни места в града.

Полицейското упр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР