Съобщено е, че рапър, който възмути Владимир Путин и му

...
Съобщено е, че рапър, който възмути Владимир Путин и му
Коментари Харесай

Руският рапър се противопоставя на Владимир Путин, като бяга в Америка, за да избегне присъединяването към неговата война

Съобщено е, че рапър, който възмути Владимир Путин и му беше подредено да служи в съветската войска като наказване, е избягал в Съединени американски щати.

Вацио - същинското име Николай 'Коля' Василиев, 25 година - трябваше да се яви за военна работа тази седмица. Той скандализира Путин, като се облече единствено в чорап на Balenciaga, покриващ мъжествеността му, на „ развратно “ голо празненство на звезди.

След като беше вкаран в пандиза за 25 дни поради показността, му беше подредено да премине медицински прегледи за армията - която той мина през януари - и сподели, че ще бъде свикан тази седмица във военната машина на Путин, която подклажда война. Но в този момент съветски изявления и сътрудници споделят, че той е избягал от страната.

Изданието за звезди Starhit заяви, че Вацио към този момент е в Америка, само че не даде никакви самостоятелни доказателства за това. „ Той имаше призовка за 13 май, ”, сподели изданието.

В единственото си скорошно известие на 8 май той сподели на почитателите: „ Момчета, [ругателно] вашите бю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР