Съобщенията за дължимите данъци, които изпраща на своите граждани Община

...
Съобщенията за дължимите данъци, които изпраща на своите граждани Община
Коментари Харесай

Самоковски почин: Съобщенията за данъци идват с дипляни за какво се харчат парите - Общество

Съобщенията за дължимите налози, които изпраща на своите жители Община Самоков върви в комплект с листовка за това по какъв начин общината харчи парите на данъкоплатците, оповестява Българска телеграфна агенция. Дипляните не са отдадени на изборната 2023 - в общината това е традииция от 9 години.

В брошурата-отчет " Заедно променяме Самоков " от тази година място ще намира и доклад за извършените културни мероприятия и начинания през годината. Това е листовка за построените и направени неща в община Самоков, която всяка година носи друго име, разясниха от пресцентъра на Община Самоков.

От общинаската администрация показват, че брошурата има за цел да осведоми хората за случилото се през 2022 година и че брошури-отчет се чакат да бъдат издадени и за всяко едно село през идната година.

В брошурата се отделя внимание и на вложенията в спорта като материална база, финансиране на надпревари и подкрепяне на спортните клубове. Отделна тематика, която също я има в брошурата, са вложените средства за развиването на туризма. Развитието на инфраструктурата, рекламата и участията в изложби също попадат по страниците на брошурата. В брошурата се показват и направените вложения и извършените начинания за запазване на околната среда.

Съобщенията са съпроводени с обичайния доклад за изразходваните средства от Община Самоков в другите посоки. Тази форма на доклад стартира през 2014 година и от този момент всяка година към данъчните известия се ползва и листовка за направените вложения в благоустрояването и инфраструктурата в града и селата, осъществените обществени действия и размера на инвестицията за тях.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР