Съобщения, че правителството на военното единство на Израел е отхвърлило

...
Съобщения, че правителството на военното единство на Израел е отхвърлило
Коментари Харесай

Израелски официален представител отрича информация, че военният кабинет е блокирал шефа на Мосад да възобнови преговорите за освобождаване на заложници

Съобщения, че държавното управление на военното единение на Израел е отхвърлило предлагането на шефа на шпионажа на страната той да отлети до Катар и да възобнови договарянията за освобождение заложници провокираха отвращение от фамилиите на пленниците.

В сряда израелският Канал 13 заяви, че Дейвид Барнеа, ръководителят на Мосад, е предложил да пътува до Катар, с цел да стартира нови договаряния за освобождение на останалите 135 заложници, държани от Хамас в Газа. Канал 13, цитирайки неназован дипломатически чиновник, заяви, че кабинетът е решил, че не е подобаващият миг да изпрати Барнеа и че „ той не се насочва към Катар “.

Висш чиновник на израелското държавно управление отхвърли известието и сподели, че проектът на Барнеа не е бил блокиран. Кабинетът на министър-председателя Бенямин Нетаняху отхвърли коментар.

Форумът за заложници и изчезнали фамилии, който съставлява фамилиите на отвлечените от Хамас, излезе с изказване, в което се споделя, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР