Съобщава се, че ядрена подводница на Кралския флот за малко

...
Съобщава се, че ядрена подводница на Кралския флот за малко
Коментари Харесай

Ядрена подводница на Кралския флот потъва към „опасна зона“

Съобщава се, че нуклеарна подводница на Кралския флот за малко да се провали, откакто габаритът не функционираше и я остави да потъне на рискова дълбочина.

Дълбокомерът се повреди на една от подводниците от клас Vanguard, които са в употреба от 30 години, заяви Sun.

Подводниците носят към 140 души екипаж, както и балистични ракети Trident.

Корабът се готвеше да патрулира, когато един дълбокомер се повреди, което накара екипажа да повярва, че е еднакъв, до момента в който в действителност към момента се гмуркаше, съгласно Sun.

Той беше на път да навлезе в „ рискова зона “ с дълбочина, която подводницата може да издържи, преди бедствието да бъде предотвратено, оповестява вестникът.

Твърди се, че инженерите са забелязали втори габарит и са вдигнали паника. източник сподели пред The ​​Sun: „ Не е работа на инженерите да управляват дълбочината на подводницата, само че те видяха какъв брой дълбоки са те и схванаха, че нещо не е наред.

„ Технически подводницата към момента беше на дълбочина, която ние знаем може да работи, само че в случай че в миналото се наложи да стигне толкоз надълбоко, целият екипаж е пренасочен към станции за деяние.

„ Това не се е случило. Подводницата не трябваше да е там и към момента се гмуркаше. И в случай че беше траяло, в действителност няма смисъл да се мисли за това. ”

Подводница, носеща нуклеарни оръжия, патрулира от самото начало от 1969 година насам като част от непрекъснатото въздържане на Обединеното кралство в морето. < /p>

Кралският флот разполага с четири кораба от клас Vanguard, които извършват тази роля на ротационен принцип.

Предвижда се стареещите кораби да бъдат сменени от клас Dreadnought, които сега се строят, през 2030 година.

Говорител на Кралския флот сподели: „ Нашите подводници не престават да извършват уговорките си, като се разпростират в интервенции в международен мащаб, пазят националните ползи и пазят нас и нашите съдружници в сигурност. Въпреки че не разясняваме съответни детайлности по отношение на интервенциите на подводниците, сигурността на нашия личен състав постоянно е най-голям приоритет. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР