Съобщава се, че покойният Пол О'Грейди е оставил колосалните 15,5

...
Съобщава се, че покойният Пол О'Грейди е оставил колосалните 15,5
Коментари Харесай

Разкрито е завещанието на Пол О`Грейди от 15,5 милиона паунда: Щедрата звезда оставя огромни пари за домашни любимци и любима благотворителност

Съобщава се, че починалият Пол О'Грейди е оставил колосалните 15,5 милиона паунда в наследството си с избрани £125 000 настрани, с цел да се грижи за феновете на животните пет домашни кучета.

Пол също подари половин милион паунда на Дома за котки и кучета Battersea, който беше показан в известното му телевизионно шоу - For the Love of Dogs на ITV. Водещата на This Morning Алисън Хамънд беше показана като новият водещ на сериала по-рано тази година след гибелта на Пол.

Пол, който умря на 67-годишна възраст през март 2023 година, остави след себе си общо £775 000, които да бъдат раздадени на дела и благотворителни организации, близки до сърцето му, в това число дарове от по £50 000 за благотворителни организации за слонове и орангутани. Легендарната звезда също подари £50 000 на Армията на спасението, организация, на която се възхищаваше, защото те помагаха на нуждаещите се в родния му град Ливърпул през детството му.

Говорейки за последното наследство н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР