Съобщава се, че покойната кралица Елизабет II е предложила черния

...
Съобщава се, че покойната кралица Елизабет II е предложила черния
Коментари Харесай

Меган Маркъл „обидена“, след като дворецът й предостави черния конник на кралица Елизабет, за да й помогне да се „чувства комфортно“ на фона на „расистки“ обвинения: доклад

Съобщава се, че починалата кралица Елизабет II е предложила черния си конник, с цел да „ помогне “ на Меган Маркъл да се „ усеща “ удобно ”, до момента в който се привикваше към дворцовия живот.

Според книгата на Омид Скоби „ Ендшпил “, дворецът предлага роденият в Гана кавалерийски офицер на починалия монарх, подполковник Нана Кофи Тумаси-Анкра, да се намеси, с цел да помогне на Маркъл, която е от две раси, да се приспособи към новите си кралски отговорности.

„ Въпреки че беше обаятелен и образован мъж, това се открои като възпалено палец за Меган и нейните другари “, написа Скоби.

Маркъл и нейните другари бяха „ афектирани “, съгласно US Sun, когато дворецът предложи „ компаньон на кралицата “ да й помогне – което Скоби отбелязва, че евентуално се дължи на „ липса на черен или различен не-бял личен състав “ в „ подобаващи старши функции. “

„ Съмнявам се, че на Кейт е бил препоръчан конник [за насоки] “, твърди създателят, споделил другар на херцогинята на Съсекс.

Кралица Елизабет II умря на 8 септем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР