Съобщава се, че най-новият продукт на Meghan Markle American Riviera

...
Съобщава се, че най-новият продукт на Meghan Markle American Riviera
Коментари Харесай

Най-новият продукт на Meghan Markle American Riviera Orchard ще бъде „въртеч на големи пари“

Съобщава се, че най-новият артикул на Meghan Markle American Riviera Orchard ще бъде „ въртящ огромни пари “, настояват вътрешни лица.

Херцогинята на Съсекс разгласи новата си начин на живот марка през март и подразни лоялните почитатели с новината, че ще пусне сбирка от артикули за дома, както и линия от ядково масло, конфитюри и мармалади. Заявлението за комерсиална марка на Меган също разкри, че тя ще се разклони в съоръжение за подготовка и лакомства за кучета и даже е изпратила на околните си другари - и на няколко определени звезди - бурканчета със сладко, направени от плодовете от градината на нейното имение Монтесито.

Тя също по този начин почерпи някои от приятелите си, които имат домашни любимци, с нейната линия лакомства за кучета, откакто близкият другар на брачна половинка й принц Хари Начо Фигерас показа стъклен съд с кучешки бисквити, съпроводени с изящен етикет. Все още обаче няма публично удостоверение по кое време ще бъдат пуснати продуктите от American Riviera Orchard и разочаров...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР