Съобщава се, че мениджърът на Челси Маурисио Почетино е изправен

...
Съобщава се, че мениджърът на Челси Маурисио Почетино е изправен
Коментари Харесай

Маурисио Почетино е изправен пред разследване от ФА за коментар на реферите преди мача Челси срещу Ливърпул

Съобщава се, че мениджърът на Челси Маурисио Почетино е изправен пред следствие от ФА, откакто предложи реферите да предпочетат Ливърпул.

Челси се изправя против Ливърпул в Финалът на Carabao Cup на Уембли в неделя в първия мач на Почетино с тима на високи залози. Преди мача аржентинецът помоли съдиите да бъдат „ почтени “, до момента в който обсъждаха по какъв начин са отсъдени две дузпи против сините, когато те играха последно с Ливърпул.

Той сподели: „ Трябва да сме сигурни, че продължаваме да се състезаваме и да бъдем обективни във всяко едно решение. Когато играхме с Ливърпул на " Анфийлд ", нито едно основно решение не беше за нас. Две дузпи не бяха дадени. Двубои, 50-50, постоянно червени. Искам да бъдете третирани по обективен метод.

„ Аз съм първият, който споделя, че Ливърпул е необикновен, а Клоп е един от най-хубавите треньори в света. Но след последния ми опит там, това, което желая, е да играя мач на същото равнище и най-хубавият тим да завоюва. Искаме двата клуба да бъдат възприе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР