Съобщава се, че мъж е бил намушкан в гърба в

...
Съобщава се, че мъж е бил намушкан в гърба в
Коментари Харесай

Намушкване с нож в Ромфорд: Търговски център е евакуиран, след като мъж е намушкан в гърба - като нападател с нож в бягство

Съобщава се, че мъж е бил намушкан в гърба в търговски център в Ромфорд.

Ограден е кордон след нападението в The Brewery - огромен търговски център и кинокомплекс в центъра на града - чиновници на магазина потвърдиха, че е имало сериозен случай малко преди 13:00 часа през днешния ден.

Купувачите в редица близки магазини бяха евакуирани, защото лондонската кола за спешна помощ откара мъж в болница, откакто той получи рана с нож в гърба. В момента не е известна цялостната степен на положението му.

Собственик на магазин, чийто магазин е покрай комплекса, си спомня, че е виждал хора да тичат напред-назад. „ Беше доста шокиращо “, сподели той пред Romford Recorder.

Друг очевидец сподели, че тя и нейното 10-годишно дете гледали филм в киното, когато мъж се доближил до тях и им споделил да излязат през спешния излаз, което паникьосало нейното дете. Очевидци прибавиха, че са видели въздушна кола за спешна помощ да кръжи над града и да кацне покрай пазара Ромфорд.

„ Току-що бяхме евакуирани и н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР