Съобщава се, че крал Чарлз ще пропусне голямо събитие на

...
Съобщава се, че крал Чарлз ще пропусне голямо събитие на
Коментари Харесай

Крал Чарлз пропуска важно събитие заради лечението си

Съобщава се, че крал Чарлз ще пропусне огромно събитие на фона на лекуването си от рак.

Чарлз, който е прочут с уговорката си към проблемите на околната среда, няма да участва на срещата на върха за климата COP29 идващия месец.

На събитието се очакваше крал Чарлз да взе участие в 29-ата конференция на Организация на обединените нации за изменението на климата. Вътрешен човек обаче разкри пред Mirror, че държавното управление не го е поканило да участва заради здравословните му проблеми, предава Фокус. 

" Кралят няма да отиде на COP. Той не е бил поканен от държавното управление да участва на събитието ", сподели вътрешен човек. " Беше взето решение Негово Величество да не участва на конференцията тази година ".

Източникът добави, че макар че Чарлз би се радвал на събитието, неговият график към този момент е " прекомерно ангажиран ".

Струва си да се означи, че това ще бъде повторно за три години, в който монархът пропуща събитието.

Чарлз обаче участва на COP28 предходната година, където се обърна към международните водачи да подхващат дейности против изменението на климата.

Крал Чарлз беше диагностициран с рак след лекуване на увеличена простата по-рано тази година. Въпреки продължаващото лекуване, Чарлз остава предан на кралските си отговорности, които се ръководят деликатно, с цел да се даде приоритет на възобновяване му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР