Съобщава се , че известната поп икона има нова връзка

...
Съобщава се , че известната поп икона има нова връзка
Коментари Харесай

Бритни Спиърс с нова връзка

Съобщава се, че известната поп икона има нова връзка и се среща с Пол Ричард Солиз, единствено година след развода си със Сам Асгари.

Бритни и Сам Асгари се женят през юни 2022 година, като бракът продължава 14 месеца.

 Бритни Спиърс с нова връзка Бритни Спиърс и Сам Асгари

Сам Асгари е американски модел, артист и фитнес треньор с ирански генезис. Той взе участие в телевизионни излъчвания като The Family Business, Black Monday. Включва се в музикални видеоклипове. Като фитнес инструктор предлага индивидулани стратегии за образование и е притежател на Асгари Фитнес.

След преустановяване на настойничеството, което управлява 13 години персоналните връзки, живота и финансите на певицата, Бритни Спиърс споделя, че мечтае да се омъжи и сътвори семейство.

Много скоро след раздялата със Сам, Бритни наподобява претърпява нова сантиментална връзка.

Новият 37-годишен другар на поп дивата Пол Ричард Солиз работи като иконом, само че има престъпно минало. През 2022 година е приет за отговорен за нелегално владение на огнестрелно оръжие. В изявление той споделя, че не е неприятен човек и се пробва да промени живота си. Пол приказва с удивление за приятелката си, като я разказва като изключителна. „ Тя е добър човек “, споделя той за Бритни Спиърс.

Докато известията за новата връзка на Бритни се появяват в интернет, нейният някогашен брачен партньор разгласява в Instagram фотография с куче. Снимката на кучето в Instagram е съпроводена с надпис: „ I run you! ”.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР