Съобщава се, че HTC работи върху нов телефон от среден

...
Съобщава се, че HTC работи върху нов телефон от среден
Коментари Харесай

HTC U23 Pro e забелязан в Geekbench със Snapdragon 7 Gen 1 и 12GB RAM

Съобщава се, че HTC работи върху нов телефон от междинен клас. Bluetooth SIG сертифицира въпросното устройство предходната седмица. Списъкът разкри три разнообразни номера: 2QC9200, 2QC9100 и 2QCB100. Твърди се, че тези номера на моделите принадлежат към трите разновидността на един и същи смарт телефон. Изглежда, че това може да е смарт телефонът HTC U23 Pro, който беше видян в бенчмарк уеб страницата Geekbench.

Както може да се види на екранната фотография по-долу, идният HTC U23 Pro се появи в Geekbench. Тайванският производител пусна няколко смарт телефона от невисок клас с марката Wildfire през последните месеци. Освен това всяка година пуска телефони от серията Desire. U23 Pro обаче е правоприемник на HTC U20 5G, който беше разгласен още през юни 2020 година

 Екранна фотография от Geekbench | Снимка: Gizmochina

Данните, включени в уеб страницата са задоволителни, с цел да потвърдят, че HTC U23 Pro се зарежда от чипсет Snapdragon 7 Gen 1.

Списъкът на Geekbench в допълнение демонстрира, че HTC U23 Pro има 12 GB RAM и Android 13 OS. В single-core и multi-core тестванията на Geekbench 6 устройството отбелязва надлежно 933 и 2351 точки.

Към момента няма налична информация за другите спецификации на HTC U23 Pro. Вероятно устройството може да дойде със 120Hz AMOLED екран, до 256 GB място за предпазване, първокласни камери и огромна батерия с поддръжка за бързо зареждане. По всяка възможност U23 Pro ще бъде показан в Тайван през юни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР