Съобщава се, че чудовището от Лох Нес е било видяно

...
Съобщава се, че чудовището от Лох Нес е било видяно
Коментари Харесай

Чудовището от Лох Нес е „забелязано“ за първи път през 2024 г. като семейна снимка с „убедителна“ снимка

Съобщава се, че чудовището от Лох Нес е било забелязано за първи път през 2024 година, като семейство твърди, че е уловило „ безапелационни нови доказателства “ на неуловимото творение.

Официалният указател за наблюдаване на чудовища от Лох Нес поддържа изказванието на Пари и Хана Малм, откакто те направиха фотография, показваща неидентифицирано наличие покрай замъка Уркхарт, известно горещо място за запалянковци на Неси. Семейство Малм, дружно с децата си, посещаваха езерото за първи път, когато се натъкнаха на мистериозната фигура.

Пари описа момента, като сподели: „ Шанън видя черната глава на животно, което се клатеше нагоре-надолу.. преди бях цялостен песимист, само че в този момент мисля, че би трябвало да има нещо там. " С наближаването на 90-ата годишнина от първичното търсене на Неси, НАСА е подготвена да се причисли към търсенето на това именито творение. От 30 май до 2 юни, което съответствува с годишнината от първото наблюдаване на повърхността на сър Едуард Маунтин през 1934 година, галактическата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР