Съобщава се, че бременна жена е изоставила бебе в количка

...
Съобщава се, че бременна жена е изоставила бебе в количка
Коментари Харесай

Бременна жена изостави бебе в количка за пазаруване, след като каза на персонала, че има нужда от тоалетната

Съобщава се, че бременна жена е изоставила бебе в количка за извършване на покупки в магазин, което провокира огромно полицейско следствие.

Полицията показа фотография на бебето, откакто е било изоставено от майката в магазин в Ломита, град в окръг Лос Анджелис, Калифорния, във вторник. Бременната жена влезнала в магазина, носейки бебето към 17:00 часа локално време, и поискала такси.

Изявление, споделено на страницата на шерифската гара Ломита във Фейсбук по-рано през днешния ден, добави: „ Служителката на магазина уреди такси, до момента в който дамата отиде до тоалетната. Когато таксито дойде, дамата напусна магазина, оставяйки бебето в пазарска количка

„ Жената си потегли с таксито, незнайна дестинация. Бебето е почти на възраст сред седем и девет месеца и от този момент е оставено под грижите на Департамента за деца и фамилни услуги. "

CCTV сподели жена, обута с бели маратонки, бяло горнище и ярко синьо или зелена пола, която държеше бебето, до момента в който се разхождаше из магазина,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР