Съобщава се, че Брад Пит е спрял продукцията на своя

...
Съобщава се, че Брад Пит е спрял продукцията на своя
Коментари Харесай

Брад Пит спира продукция на филм за Формула 1 в подкрепа на стачките в Холивуд

Съобщава се, че Брад Пит е спрял продукцията на своя филм за Формула 1, с цел да поддържа стачката на SAG-AFTRA.

Носителят на Оскар сега е в Европа, където снима кино лентата Apex, само че съгласно източник продукцията е спряна.

Според The Sun:

" Брад се съгласи, че ще завършат плануваните фотоси, само че отсрочи цялостната продукция за идващите два месеца ".

" Актьорският състав и екипът на Apex снимаха в Будапеща, Унгария, само че Брад прикани бъдещите дати да бъдат отсрочени, в символ на взаимност с всички стачкуващи. "

" Отлагането на продукцията беше голям апел, изключително финансов, само че Брад се вслуша в терзанията на хората, с които работи, и желае да покаже своята поддръжка. "

Друг източник сподели пред Deadline, че екипът е възнамерявал да снима на пистата The Circuit de Spa-Francorchamps, постоянно наричана Spa, в Белгия този уикенд – като същинското Гран При на страната ще се организира в неделя – само че това няма да се случи в този момент.

Следващите планувани дати за фотосите са в Лас Вегас през ноември, до тогава всички забъркани се надяват на излизане от сегашната задънена улица, до която стигнаха сценаристи, артисти и студия.

Пит взе участие във кино лентата като артист и продуцент дружно с някогашния международен първенец Люис Хамилтън. Екипът неотдавна се причисли към тимове от Гран При в действителния живот на английското съревнование в Силвърстоун в Англия, където Пит се причисли към спортния брифинг на водачите от Формула 1 и по-късно самият той излезе на пистата, достигайки скорости от, докладвани, 150 благи (241 километра) в час.

Източник: Deadline
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР