Съобщава се, че басистът Адам Клейтън се сближава“ с бранд

...
Съобщава се, че басистът Адам Клейтън се сближава“ с бранд
Коментари Харесай

Звездата на U2 Адам Клейтън се „сближава“ с приятелка дни след обявяването на края на брака

Съобщава се, че басистът Адам Клейтън се „ сближава “ с бранд съветник дни откакто звездата на U2 разгласи, че десетгодишният му брак е разпаднал.

Твърди се, че музикантът е почерпил Лейни Шеридан-Йънг с вечер в модерния ресторант Sushisamba предходната седмица. Адам и брачната половинка му Мариана Тейшейра де Карвальо сложиха завършек на времето си дружно неотдавна, като оповестиха, че сред тях всичко е свършено в изказване в края на предишния месец.

Изглежда, че Адам не възнамерява да смотавам се в близост. Миналия петък те се появиха дружно и на тържеството по случай Оскарите в хотел Коринтия. Изглежда, че двамата се любуват на компанията си и не са обезверени да поддържат нещата тихи макар оповестяването на раздялата единствено преди седмици.

„ Адам и Лейни пристигнаха дружно на вечерята и бяха доста близки “, сподели източник пред Sun, откакто още веднъж бяха видени дружно в Лондон. „ Те бяха доста осезаеми един с различен и изглеждаха необикновено щастливи дружно. Връзката му с Мариана завърши известно вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР