Съобщава се, че актрисата Джейми Лин Спиърс е била толкова

...
Съобщава се, че актрисата Джейми Лин Спиърс е била толкова
Коментари Харесай

Джейми Лин Спиърс от ITV I`m A Celebrity гледа към голяма промяна в живота си след напускането на шоуто

Съобщава се, че актрисата Джейми Лин Спиърс е била толкоз разчувствана от опита си с английски звезди като част от времето й в ITV на I' m Знаменитост, в този момент обмисля пренасяне в страната.

Джейми Лин, която живее във Флорида в първокласен апартамент със брачна половинка си и двете си дъщери, разказва прекарването си в джунглата като „ тежко “, само че е основала „ другари за цялостен живот “. Нейните другарства със съучениците си от лагера Джоузи Гибсън, Сам Томпсън и Даниел Харолд са толкоз мощни, че в този момент обмисля да се реалокира в Обединеното кралство, където се надява да бъде по-близо до приятелите си от лагера в джунглата.

Говорейки в I'm Знаменитост… Измъкни ме от тук! Coming Out, който ще бъде излъчен по ITV и ITVX в сряда (13 декември), по-малката сестра на Бритни Спиърс разсъждава за времето си в лагера.

В епизода на ITV, който наблюдава звездите след джунглата, Джейми Лин призна: „ Първите няколко дни в лагера бяха сложни за мен “, само че похвали сътрудниците си от лагера,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР