Саня Борисова закъса в личния живот и в работата! Отчаяние е

...
Саня Борисова закъса в личния живот и в работата!
Отчаяние е
Коментари Харесай

Саня Борисова го закъса: Пусна се чистак гола в отчаян опит да си намери мъж!

Саня Борисова закъса в персоналния живот и в работата!
Отчаяние е налегнало Саня Борисова. Няколко години след развода си с Ники Илиев, актрисата още няма сериозен мъж и не може да се похвали с връзка, камо ли брак. Да, на няколко пъти тя е забелязвана да излиза с всякакви мъже, само че очевидно всичко е било кратковременно.
 Саня Борисова
Саня Борисова е самотна, само че още не й се получава с мъжете

Близки до Саня шушукат, че 39-годишната хубавица се е отчаяла и на моменти се оплаква, че към този момент не има вяра да бъде щастлива с някого. Отделно от това кариерата й пъклен забуксува, защото всички филми, в които участваше до момента, бяха режисирани от Илиев. След него Саня оферти няма.

Чаровницата опита да пробие и със своя фешън линия, само че това пък въобще не видя триумф и развиване. Дали от обезсърчение, или от разпъпилата се пролет, само че Борисова реши да направи нещо за сефте – а точно да се пусне чистак гола в мрежата.

Саня театралничи във ваната, като несъмнено, е заложила на стилните еротични фотоси, в които няма нищо цинично. Въпреки това близки до обкръжението й считат, че това е обезверен ход да си откри мъж.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР