Саня Борисова наскоро разкри, че успешно се е преборила с

...
Саня Борисова наскоро разкри, че успешно се е преборила с
Коментари Харесай

Саня Борисова избяга в Дубай при сестра си

Саня Борисова неотдавна разкри, че сполучливо се е преборила с подлия ковид. Актрисата заяви това в обществената мрежа. „ Празнувам отрицателен тест за Ковид-19 след 14 дни карантина у дома. Не беше най-проятното прекарване, само че съм щастлива, че мина относително леко при мен. Пазете се и се грижете за себе си и своите близки! ", написа някогашната на Ники Илиев в инстаграм.

За благополучие, Саня към този момент е оставила всичко неприятно зад тила си и се радва на слънце, разкош и приятни страсти в Дубай. Тя избяга от студа и снега в България и отпътува при сестра си Ирена в Обединените арабски емирства. Ще би трябвало да съблюдава 14-дневна карантина и там, каквито са условията в Дубай.
Бившата брачна половинка на Ники Илиев постоянно гостува на родственицата си, която от години живее там. Това е второто й пътешестване до раското кътче в границите на тази година, макар пандемията.

Според осведомени тъкмо Ирена е съумяла да измъкне сестра си от депресията след развода й с Ники Илиев. Тя я подтикнала да направи някои усъвършенствания във визията си и да стартира да излиза с други мъже. Саня дълго време таяла очаквания, че може да се събере с някогашния, само че като видяла, че той е неотстъпчив, отворила сърцето си за нова обич.
Говори се, че сега миловидната русокоска има мъж до себе си, само че го крие, с цел да не дава мотиви за злословия. През лятото тя бе с него на отмора във Франция и в Гърция. На всичките ваканции обаче театралничи сама и не издава кой стои зад обектива.

Саня Борисова и Илиев имаха дълготраен брак и доста общи професионални планове, но те останаха в предишното. Актрисата не крие, че мъчно се съвзела след развода, само че в този момент е заредена с готовност за разнообразни приятни преживявания. По образеца на сестра си Ирена, която е модел в Дубай и има половин милион почитатели в социаната мрежа инстаграм, Саня се преквалифицира в инфлуенсър и печели от реклами на разнообразни артикули. Освен това изду джуки с хиалуронова киселина и очевидно се рахубавила.

Мнозина смятат, че Борисова съумя да се наложи като актриса с помощта на някогашния си брачен партньор , който е режисьор на всички филм с нейно присъединяване. След развода русокоската остана без работни задължения и реши да се занимава с друго. Тя изостави актьорството и в този момент се пробва да пробие в стилните среди, създавайки собствен бранд за облекла.
Запознати издават, че повода за развода на Илиев и Борисова се крие най-много във обстоятелството, че за 10 години взаимен живот Саня по този начин и не съумяла да зачене. Първоначално актрисата въобще не желала да забременява, а когато почнали опитите за дете, по този начин и не се получило. Роля в развода изиграла и майката на Ники – известната дерматоложка доктор Мирослава Кадурина, която от много време недолюбвала снахата и подстрекавала сина си да я зареже.

Хора от обкръжението до Борисова настояват, че колкото и нежна да наподобява външно, тя има съдбоносен и мощен темперамент, който й оказал помощ да преодолее депресията. Семейството й също я подкрепило. По-малката й сестра Ирена хванала първия аероплан за България, с цел да бъде до кака си в сложните моменти. Актрисата е признавала, че тъгата от раздялата с някогашния дълго я съпровождала, само че любовта на околните й я избавила от изпадането в дълбока меланхолия, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР