Саня Армутлиева не е на себе си от поредно предателство

...
Саня Армутлиева не е на себе си от поредно предателство
Коментари Харесай

Саня Армутлиева не е на себе си след тази раздяла

Саня Армутлиева не е на себе си от следващо изменничество на нейни подчинени реализатори. Къдравата продуцентка се оказа неспособна да задържи звезди при себе си. Доказва го фактът, че я напуснаха и най-приближените й. 

Напусналите я тихомълком звезди й помагаха пъклен доста в продуцирането, мисленето да музика и текстове на всички актьори от лейбъла. Дуетът бе апетитен и за " златната кокошка " на Саня, само че и те взеха решение да й забият нож в гърба. 

От компанията й " Вирджиния Рекърдс " са си тръгнали рапърите Павел и Венци Венц, само че към момента новината не е оповестена публично. Двете страни са отчели, че имат различия за бъдещето на дуета и предпочели да не продължат взаимната си работа, написа " Hotnews.bg ".

Всичко това се случило след приключването на 5-годишния им контракт с компанията на Армутлиева. Павел и Венци издадоха два албума със Саня - " SeTaaBrat " и " Upgrade ", както и доста видеоклипове.

Към момента артистите към момента попадат в каталога на " Вирджиния рекърдс " паралелно до тези на Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Алма и Йоана, само че в реалност са напуснали лейбъла още през лятото предходната година, издават осведомени. Припомняме ви, че поетапно от продуцентското крило се отдръпнаха Кристиян Костов, Жана Бергендорф, Невена Цонева и други от изпълнителите, нашумели от " Х Фактор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР