Сънуването е процес, с който всеки човек се сблъсква. Той

...
Сънуването е процес, с който всеки човек се сблъсква. Той
Коментари Харесай

Какво означава да сънуваш гущер?

Сънуването е развой, с който всеки човек се сблъсква. Той се характеризира с появяването на разнообразни облици и феномени, които могат да подсказват за бъдещо събитие, да интерпретират безценен спомен или да се появяват без разумно пояснение. Това е повода хората постоянно да си задават въпроси, свързани с тях.

Някои сънища могат да се окажат като същинска приказка, само че други се появяват и настаняват в съзнанието като безспорен призрачен сън. Примери за сходни сънища за тези, в които участват разнообразни влечуги.

Обикновено те се асоциират с подземие, мрак и други отрицателни смисли. Един от тези неприятни сънища е с наличието на гущера. Ето какво значи, в случай че сънувате това влечуго:

Сънищата с гущер нормално не вещаят нищо положително. Най-често срещаното поверие е, че сънуването на гущер се пояснява като бъдещи неприятни събития или злобен зложелател, който чака опция да ви навреди.

- Ако сънувате по какъв начин убивате гущер, то това е знак, че преживявате компликации, от които напълно скоро ще намерите удобен излаз. Ако обаче единствено му откъснете опашката, то това значи, че вашата победа над неприятностите ще се окаже краткотрайна. Победата ви няма да трае дълго и скоро над вас още веднъж ще надвиснат черни облаци.

- Ако в съня ви ядете от гущер, можете да го тълкувате като знак да се пазите от недоброжелатели или крадци. Друго пояснение на този сън е, че най-вероятно ще имате фамилни кавги.

 пояснение на сънища с гущер

- Ако сънувате по какъв начин гущер бяга, значи ще се сблъскате с огромно злощастие.

- Може да сънувате по какъв начин гущер издава звуци. Този сън значи, че ще имате скорошни неприятности, за които би трябвало да се погрижите.

- Ако в съня си вие носите облекла, аксесоари или обувки, които са направени от гущерова кожа, то това е добър знак. Най-вероятно ще имате скорошни облаги и вашето богатство ще се усъвършенства доста.

- Ако сънувате по какъв начин виждате гущер, значи ще претърпите съществени промени в своя живот. Те могат да бъдат от отрицателен или позитивен темперамент. Друго значение на този сън е, че ще се сблъскате с зложелател или неприятел, с който би трябвало да бъдете деликатни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР