САНТО ДОМИНГО, Доминиканска република (АП) — Съдия отхвърли искане на

...
САНТО ДОМИНГО, Доминиканска република (АП) — Съдия отхвърли искане на
Коментари Харесай

Доминикански съдия отхвърли искане за отмяна на съдебна заповед срещу Уондър Франко на Рейс в разследване за сексуално насилие

САНТО ДОМИНГО, Доминиканска република (АП) — Съдия отхвърли искане на шортстопа на Тампа Бей Рейс Уондър Франко да спре нужните месечни срещи с Доминиканските управляващи проверяват обвиняванията, че е имал полова връзка с 14-годишно момиче, съгласно документ, получен от Асошиейтед прес в петък.

Франко е упрекнат в полово и психическо принуждение и остава условно освободен като следствието против играча на звездите продължава.

Той не е публично упрекнат, само че доминиканските управляващи имат право да задържат обвинени, които са разследвани, като арбитър по-късно ще реши дали има задоволително доказателства за покачване на обвинявания заведено.

Прокурорите настояват, че Франко е платил на майката на малолетното момиче хиляди долари за нейното единодушие за връзката, траяла четири месеца. Майката на момичето е упрекната по случая и остава под домакински арест. AP не посочва името на дамата, с цел да резервира поверителността на щерка й.

Адвокатите на Франко желаеха съдът да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР