САНТА ФЕ, Ню Мерси (АП) — Мениджър на снимачната площадка

...
САНТА ФЕ, Ню Мерси (АП) — Мениджър на снимачната площадка
Коментари Харесай

Мениджърът на продукцията свидетелства за пропускане на оръжие при фатална стрелба от Алек Болдуин на репетиция през 2021 г.

САНТА ФЕ, Ню Мерси (АП) — Мениджър на снимачната площадка усили надзора върху сигурността на огнестрелните оръжия, само че беше единствено отчасти наясно с неуспехите в предходните дни до съдбовната пукотевица по оператор от Алек Болдуин по време на подготовка за уестърн кино лентата „ Rust “, правосъдните заседатели изслушаха показанията в правосъдната зала в сряда. подправянето на доказателства навлезе в петия си ден със свидетелски показания от мениджъра на снимачната площадка, както и от водещия следовател по случая от офиса на шерифа на Санта Фе.

Гутиерес-Рийд се призна за почтен, а юристът на отбраната Джейсън Боулс акцентира при кръстосани разпити, че на Болдуин е било разрешено да върви и да беседва с членовете на екипажа директно след стрелбата на 21 октомври 2021 година, до момента в който Гутиерес-Рийд е бил стеснен до полицейски коли и е бил следен даже до момента в който върви до тоалетната.

Болдуин, основният артист и копродуцент на „ Rust “, беше упрекнат от огромно жури предишния месец и се пле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР