Санкционираният по Магнитски громи ПП-ДБ в Благоевград, избран е за

...
Санкционираният по Магнитски громи ПП-ДБ в Благоевград, избран е за
Коментари Харесай

МВР разследва купен вот в район на Пеевски, пита ЦИК за 20-ата в листата на ДПС

Санкционираният по " Магнитски " громи ПП-ДБ в Благоевград, определен е за народен представител и в Пазарджик 

Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Благоевград е изпратило питане до ЦИК за депутатка от Движение за права и свободи по отношение на водено досъдебно произвеждане . Това стана ясно на днешното съвещание на Централната изборна комисия.

От Министерство на вътрешните работи са попитали коя партия се е явила под номер 13 в бюлетината на изборите на 2 април, както и кой е бил с преференция 120 в Изборен район-Благоевград.

След информация станало ясно, че това е партия Движение за права и свободи, а съответният кандидат-депутат е Милена Линкова Бунцева. Този отговор и ще изпрати ЦИК на МВР-Благоевград. Иначе Бунцева е общински консултант в този град.

По информация на „ Флагман “ досъдебното произвеждане се води в Районната прокуратура-Благоевград и е за пазаруване на гласове.

Припомняме, че лидер на листата на Движение за права и свободи в Благоевградско бе глобеният по „ Магнитски “ Делян Пеевски . Партията на Доган и Пеевски се показа доста мощно в района , като изпревари даже „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Първа мощ в региона е ГЕРБ-СДС с 32.05%. Втора е Движение за права и свободи с 19.88% и 23 333 гласа, а трета – ПП-ДБ със 17.57% и 20 622 гласа.

Делян Пеевски води листата на Движение за права и свободи и в Пазарджик. Там партията му също се показа доста добре. Първа в този район е отново ГЕРБ-СДС с 29.69%. Втора е ПП-ДБ със 17.79%, а на единствено 0.24% след нея – със 17.55%, е Движение за права и свободи.

13 588 гласа е получила партията на Доган в област Пазарджик.

Делян Пеевски е определен за народен представител и от двата района. 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР