Санкциите за Русия над въздушното пространство всъщност не са така

...
Санкциите за Русия над въздушното пространство всъщност не са така
Коментари Харесай

Руски специалист: Скоро проблемът няма да е, че руснаците няма къде да избягат със самолет, а че няма да има самолет, с който за избягат

Санкциите за Русия над въздушното пространство в действителност не са по този начин елементарни, както наподобява на пръв взор. Това, че доста страни затвориха въздушното си пространство за руснаците въобще не е най-лошото. Проблемът е, че няма да има импорт на самолетни елементи за Русия, няма да сработят и застраховките.

Това изясни на своя канал съветският публицист и блогър в yotube Варламов. 

Според съветски експерти казусът е голям в дълготраен проект. " Не единствено че руснаците в близко бъдеще няма да има къде да избягат със аероплан, а по-скоро това, че няма да има с какъв аероплан да избягат където и да е ", изясни Олег Пантелеев, изп. шеф на " Авиапорт ".

На този стадий съгласно него няма проблем руснаците да избягат в страните, които към момента не поддържат глобите против Русия, измежду които са Арабските емирство, Индия, Беларус, Турция и евентуално Сърбия.

Има още един проблем пред русксите самолетни компании, изясни той. Страните, които постановат наказания, се явяват лизингодател на част от съветските самолети. Така че в случай че те скапват лизингите, Русия остава с доста дребен брой летателни апарати. 

Дори Русия да откаже да върне самолетите, като разгласи глобите като противозаконни, и ги задържи в парка си, с цел да ги употребява като донори за аварийни елементи, най-вече след половин година, тази опция ще бъде изчерпана, обясняват  експерти. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР