Санкциите срещу Русия се решиха от брюкселските бюрократи и европейски

...
Санкциите срещу Русия се решиха от брюкселските бюрократи и европейски
Коментари Харесай

Първа в Европа! Унгария ще проведе национално допитване за или против санкциите срещу Русия

Санкциите против Русия се взеха решение от брюкселските бюрократи и европейски елити. Никой не попита хората, европейските нации. Унгария ще е първата. Ще попитаме унгарците съгласни ли са със глобите.

 

Това разгласи унгарският министър председател Виктор Орбан в обществената мрежа Facebook, след дълга тирада в Народното събрание на Будапеща.

 

Според Орбан бюрократите в Брюксел трябва да схванат, че не е допустимо да се залага на карта ориста на цели национални стопански системи и милиони жители.

 

Време е да приказваме искрено с нашите американски другари, стига да не е прекомерно късно, безапелационен е министър председателят, като прибавя:

 

Краят на войната не се вижда, а сметките за сила внезапно порастват. В резултат на глобите европейците обедняха, а Русия не падна на колене. За половин година Русия завоюва 158 милиарда евро от увеличение износа на сила.

 

Европа се простреля в крайници, към този момент има доста гневни хора. Не е чудно, че сърдит и излъгани хора сменят държавните управления на страните, които поддържат глобите, заключи унгарският министър председател.

 

Превод: Георги Марков

 

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР