Санкциите срещу четирима от санкционираните са свързани с т.нар. зловредно

...
Санкциите срещу четирима от санкционираните са свързани с т.нар. зловредно
Коментари Харесай

Прокуратурата: САЩ санкционират зловредното руско влияние, срещу което се бори Гешев

Санкциите против четирима от глобените са свързани с така наречен „ зловредно съветско въздействие “ у нас, което беше измежду главните тематики на диалог на основния прокурор Иван Гешев с конгресмени във Вашингтон по време на визитата му предходната седмица. От държавното обвиняване напомнят, че следствието против Николай Малинов стартира във към този момент закритата Специализирана прокуратура. Подсъдим по дело на Спецпрокуратурата бе и различен от глобените лица по листата „ Магнитски ” – Румен Овчаров.
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 13
По-рано през днешния ден Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания на петима български жители по закона " Магнитски ", напомня " Нова телевизия ".

Министерството на финансите предприе през днешния ден няколко ограничения по Указ 13818, който е публикуван въз основа и за използване на Глобалния закон „ Магнитски “ за отговорност при нарушение на правата на индивида и е ориентиран против причинителите на тежки нарушавания на правата на индивида и корупция по целия свят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР