Санкциите на САЩ срещу Иран са "престъпление и агресия", заяви

...
Санкциите на САЩ срещу Иран са "престъпление и агресия", заяви
Коментари Харесай

Рохани: Санкциите на САЩ са престъпление и агресия

Санкциите на Съединени американски щати против Иран са "престъпление и експанзия ", съобщи през днешния ден иранският президент Хасан Рохани, представен от Ройтерс.

Рохани приканва европейските държавни управления и други да се опълчват на политиката на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп против Техеран. "Иран ще преживее и тези американски наказания, както е преживявал и преди. Това държавно управление на Съединени американски щати няма да остане на власт вечно, само че историята ще осъди други страни на съображение това, което те вършат през днешния ден ", сподели Рохани по време на посещаване във Виена.

Иранският президент акцентира, че страната му ще остане непреклонна пред американските закани за ограничение на нейния експорт на нефт и означи, че Вашингтон не е помислил за последствията от това решение. "Американците споделят, че желаят да лимитират до нула иранския експорт на нефт. Това демонстрира, че те не са помислили за следствията ", сподели Рохани, представен от иранската осведомителна организация ИРНА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР