Санкциите на САЩ срещу български граждани по закона Магнитски“ нанасят

...
Санкциите на САЩ срещу български граждани по закона Магнитски“ нанасят
Коментари Харесай

Стефан Тафров по темата Магнитски: Благодарен съм на САЩ за този жест

" Санкциите на Съединени американски щати против български жители по закона „ Магнитски “ нанасят големи репутационни вреди на България, само че те са поправими . " Това разгласи в ефира на предаването „ Тази събота “ по БТВ от „ Демократична България “. Тафров е някогашен дипломат на страната ни във Франция, Англия и Италия и някогашен представител на България в Организация на обединените нации.
„ Това, което направи допустимо тяхното деяние, е гражданското събуждане на българското общество. Като жител съм признателен за този жест на Съединени американски щати. Като посланик не съм удовлетворен – в този момент всички виждат, че България е корумпирана страна, а това стопира вложенията “, посочи дипломатът.
 Стефан Тафров: България би трябвало да заобикаля съдействието с режима в Беларус Стефан Тафров: България би трябвало да заобикаля съдействието с режима в Беларус
Българските управляващи би трябвало да лимитират икономическото съдействие с компании от Беларус, защото това е индиректна поддръжка за един...
По думите му, първата опция за коригиране на вредите са идните предварителни парламентарни избори на 11 юли. „ Демократична България “ е единствената политическа мощ, която поредно се е обявявал против модела „ Борисов - Пеевски - Доган “, посочи Тафров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР