Санкциите дойдоха като втори шамар за страната ни, след като

...
Санкциите дойдоха като втори шамар за страната ни, след като
Коментари Харесай

Горанов, Овчаров и новите имена в списъка ”Магнитски” мълчат за санкциите

Санкциите пристигнаха като втори пестник за страната ни, откакто през юни 2021 година от Вашингтон оповестиха, че ще глобяват трима души - Делян Пеевски, Васил Божков, Илко Желязков и обвързваните с тях сдружения.

 

Пред Българска телеграфна агенция някогашният енергиен министър Румен Овчаров сподели, че няма да разяснява наложените наказания, тъй като “не е получил никаква публична информация ”. Бившият изпълнителен шеф на АЕЦ “Козлодуй “ Иван Генов също отхвърли коментар и дефинира новината като “глупост ” и “простотия ”. Александър Николов, някогашен основен изпълнителен шеф и заместник-директор на АЕЦ “Козлодуй “ бе сбит като сподели, че е шокиран от решението на Министерството на финансите на Съединени американски щати. Пред бТВ Николай Малинов, който управлява проруската неправителствена организация Национално придвижване “Русофили “ пък съобщи, че е “поласкан ” от решението на Вашингтон:

 

  " Щом кучетата на моите врагове лаят по мен, значи съм на правия път ".

 

Владислав Горанов не подвига телефона си. Вчера от партия ГЕРБ не се разграничиха от него и не оповестиха, че той ще бъде изключен от групировката на Бойко Борисов. В ефира на Българската национална телевизия Тома Биков, едно от остриетата на ГЕРБ, уточни, че партията ще упорства за доказателства за виновността на лицето. 

 

“Оповестената нова информация по световния закон “Магнитски " и режима на световните антикорупционни наказания на Англия е на първо място в пълномощията на самостоятелната правосъдната власт “, показаха по-рано през вчерашния ден от ГЕРБ в позицията си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР