Санкции срещу страни като Русия едва ли ще я накарат

...
Санкции срещу страни като Русия едва ли ще я накарат
Коментари Харесай

Германски министър смята, че Русия няма да се впечатли от санкции

Санкции против страни като Русия надали ще я накарат да промени държанието си. Това съобщи немският министър на стопанската система Петер Алтмайер във връзка вероятни наказания против Русия поради отравянето на Алексей Навални.

Руският опозиционер бе токсичен в Русия и сега е на лекуване в Берлин. Заради опита за ликвидиране в Берлин разискват допустимо въвеждане на наказания против Русия. Енергийният план „ Северен поток-2” също е измежду обсъжданите разновидности. Финансовият министър обаче е песимистичен, че те ще имат резултат, съобщи „ Ройтерс”.

В изявление за ARD Петер Алтмайер осъди „ страхливия опит за убийство” на Навални и сподели, че събитията към покушението би трябвало да бъдат изяснени до дъно. Той не изключи налагането на наказания, само че уточни, че от време на време е по-ефективно каналите за връзка да останат отворени. „ Трябва да изясним какво целим с нашите наказания – дали въпросът е единствено да се погледнем в огледалото, или е нещо положително за човешките права”, сподели немският министър на стопанската система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР