Санитар ме опипа, докато бях обездвижена и на легло в

...
Санитар ме опипа, докато бях обездвижена и на легло в
Коментари Харесай

Секс кошмар за пациентка в болница, усетила чужди пръсти върху себе си

Санитар ме опипа, до момента в който бях обездвижена и на легло в болница, с този сигнал се свърза с Plovdiv24.bg Жана Виткова. Младата жена е била призната в МБАЛ " Свети Иван Рилски " в Пловдив от 6 април до 12 април за лекуване, защото има проблеми с кръста и разбиране на крайници, които са на психологична основа. Случката е станала към 23:00 часа през нощта на 11 април, до момента в който е лежала сама в стаята си в отделението по " Неврология ".

По думите на потърпевшата, до момента в който е спяла по стомах, е усетила, че има някой в стаята до нея, по какъв начин една ръка я " пипа по дупето " и чува мъжки глас, който ѝ приказва, че е " доста секси ". Жана, която в този миг е трудноподвижна, съумяла да се обърне и да види дежурния денем санитар в отделението - Иван Каримански (или Карамански, Жана не е сигурна тъкмо в изписването на семейството му). Той бил пийнал и се усещал аромат на алкохол към него. Въпреки нейното гледище, той отказал да се махне от стаята ѝ, като даже ѝ споделил да загаси лампата и да затвори вратата и да не споделя на никого, че той е при нея.

Иван Каримански споделил, че желал да отмъсти на жена си, която 16 години работила като санитарка в Инфекциозна болница - " аз знам, че ми е изневерявала, пристигнал съм да й го върна с тебе ", споделил той. Жана се пробвала да го изгони, само че той бил прекомерно пийнал и споделил, че дал последните си пари за такси, с цел да пристигна при Жана в болничното заведение вечерта и че нямало да се върне нито у дома, нито да се махне. 

В сигнала си до Plovdiv24.bg  Жана твърди, че се е пробвала да избута санитаря с лакътя, само че вместо той пада върху нея. Все отново тя съумява да го избута на другото легло, само че той траял да ѝ повтаря какъв брой е " секси парче ". Малко по-късно той седнал на прилежащото легло почнал " да си събува маратонките, лежащ на леглото и почнал да се пипа начело ". За да се опита да го изгони от стаята си с положително, му споделя да отиде да вземе кафе, като е желала през това време да отиде до дежурните лекари.

Санитарят отхвърля, тъй като нямал пари, по тази причина Жана излиза сякаш под претекст, че тя ще купи кафето. Междувременно получава опасност да не споделя на никого: " Отиваш, затваряш вратата и единствено да кажеш на някой, че съм тука, ще видиш какво ще стане ". След като Жана е споделила, че няма да каже на никого, той се успокоява и тя отива до стаята на дежурната здравна сестра - Евгения Христова и ѝ изяснява какво се е случило, както и че санитарят е доста пийнал и да внимава. 

Когато двете отиват в стаята, в началото не намират санитаря, само че виждат събутите маратонки до леглото. След като сестрата отваря тоалетната, вижда, че той е вътре с леко разкопчан цип на дънките. След сдърпване сред двамата отишли при дежурната лекарка, с която санитарят също се скарал. Все отново най-после той решил да си тръгне.

За утешение от преживения стрес на Жана ѝ дали ксанакс и ключ за стаята, с цел да може да се заключи от вътрешната страна, в случай че инцидентно той се върне. По нейно гледище на другия ден са извикани чиновници от Трето районно полицейско ръководство, които са я разпитали в наличието на основната здравна сестра на болничното заведение, като очевидец.

Преписката е изпратена до Районната прокуратура, от където на 26 май прокурор Мирослав Йосифов приключва досъдебното произвеждане, защото няма задоволително данни за осъществено закононарушение. В документа написа, че поведението на санитаря е морално укоримо и че Жана би трябвало да сезира ръководството на болничното заведение с документално недоволство.

На въпрос на Plovdiv24.bg  каква е развръзката със санитаря, тя изяснява, че са ѝ споделили, че той ще бъде уволнен дисциплинарно, само че не може да го каже сигурно. 

Според Жана най-фрапиращото е по какъв начин въпросният санитар минава през защитата пийнал, необезпокояван и в отвън работно време никой не го стопира. Тя изясни още, че той е влизал да чисти стаята ѝ денем и е видял, че тя е сама и трудноподвижна. След случката здравословното състояние на Жана се влошило в резултат на преживения стрес. Очаквала е най-малко опрощение от болничното заведение по телефона, само че нищо такова не се е случило.

В диалога с нас тя изяснява, че е станала обект на неприятно отношение повторно от страна на лекарка в болничното заведение, когато е трябвало да продължи болничния си лист пред лекарска комисия и защото се е движела по-бавно и ѝ била направена груба забележка.

Очаквайте позицията на шефа на болничното заведение доктор Николай Салутски по-късно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР