Сънищата в 9 лунен ден На този ден сънищата могат

...
Сънищата в 9 лунен ден На този ден сънищата могат
Коментари Харесай

Сънищата и луната –вторник – 11.01.2022

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат доста страшни или неприятни, да ви причинят болежка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се разсъните да се чувствате извънредно. Може да почувствате цялостно безсилие и уязвимост, даже лека меланхолия. Но хубавото е, че не са оракулски и не се сбъдват.

Подсъзнанието посредством съня ни насочва към тези места в тялото и живота, където има проблеми и би трябвало да се вземат решение. Образите, които виждате в сънищата през този интервал, по-скоро демонстрират вашия вътрешен свят и отразяват персоналните спорове, надълбоко скрити на подсъзнателно равнище – нерешени проблеми от прочувствен темперамент. Затова като се разсъните от неприятния сън, не се опасявайте. Просто се опитвайте деликатно да анализирате всичко, което виждате и да разберете по какъв начин е обвързвано с вашето прочувствено положение.

Ако съумеете да интерпретирате вярно облиците, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „ възли “ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е обвързвано с вашата карма и всичко това изисква неотложно решение.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната минава през знака Телец, нашите сънища са най-вече земни. Повечето от съновиденията, които ни се явяват, са свързани по един или различен метод с материалните аспекти на нашия живот.

Сънищата може да са изпълнени със знаци и подмятания, които не трябва да се отхвърлят, стига да сте подготвени да чуете гласа на личното си подсъзнание. Освен това забележителна част от тези сънища в този интервал са свързани с плътските наслади.

През този интервал може да сънувате нещо, с което би трябвало да се разделите, което ви напуща и няма да се върне.

Сънищата във вторник

Вторник е денят, ръководен от войнствения Марс. Това е планетата, която ни насочва и направлява да се движим единствено напред и единствено „ нагоре “. Ако имате огромни проекти, сънят може да символизира вашия блян за реализиране на задачата ви, както и може да въплъщава пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако в деня под ръководство на Марс сте имали противен, тежък и тъмен сън, може би това е знак и предизвестие за идни спорове, кавги и даже скрит план против вас.

Ако, в противен случай, сънят е ослепителен, лек и неналожителен, може да се счита за знак, че неприятностите остават настрани, а дребните проблеми ще се решат сами или ще имате задоволително опит и мощ, с цел да ги решите с едно тракване на пръстите си.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР