Сънищата в 28 лунен ден (до 06:37 ч.)В този лунен

...
Сънищата в 28 лунен ден (до 06:37 ч.)В този лунен
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – сряда – 22.04.20

Сънищата в 28 лунен ден (до 06:37 ч.)

В този лунен ден сънищата постоянно са оракулски. В тях можете да видите какво бъдеще ви чака, само че носят и препоръки по какъв начин да преживеете това, което ви чака по най-хубавия метод.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден от време на време подсъзнанието ни демонстрира скритата страна на душeвността ни, която е обвързвана с усеща и страсти. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете зараждащите потребности в прочувствената сфера. И също по този начин ще ви уточни методите по какъв начин могат да бъдат позволени.

Сънищата от тази нощ са зов от душата ви за вашите проблеми и неприятности на миналия лунен месец, най-вече проблеми в персоналния ви живот, правосъдни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат спънки, компликации в делата ви, само че и способи за тяхното превъзмогване.

Ако нищо не запомните от съня си, то значи, че прекалено много сте се отдалечили от своята духовна същина, нагледно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно би трябвало да се погрижите за това, още веднъж да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и толерантен човек.

В съня си човек също може да сънува предходен живот.

Луната продължава да бъде в символ Овен

Сънищата могат да са свързани със личното „ аз “, проекти и желания за бъдещето, желанието за самореализация. По един или различен метод са свързани с вашия персонален триумф (или, в противен случай, с вашите персонални провали).

Може да сънувате, че интензивно действате, бягате някъде, биете се или се борите с някого.

Ако в съня си сте изпитали възприятие на изтощение, отчаяние и меланхолия, това съвсем несъмнено отразява невъзможността ви за осъществяване в действителния живот. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР