Сънищата в 24 лунен денНа този ден сънищата рядко са

...
Сънищата в 24 лунен денНа този ден сънищата рядко са
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 28.12.2021

Сънищата в 24 лунен ден

На този ден сънищата рядко са оракулски. По предписание те ни разкриват скритите аспекти на нашия полов живот.

Ако са били приятни, значи всичко е в ред със половата ви сила, само че в случай че сте сънували нещо извънредно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно положение и сексуалността ви не се разкрива изцяло. Тогава потърсете пробойните. Това значи, че или не сте открили положителни взаимоотношения с противоположния пол, или не сте задоволително изобретателни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и би трябвало да се възстановят.

Тези сънища постоянно ни насочват към неосъществените ни креативен сили, демонстрират мощните и слабите ни страни. Ако вярно интерпретирате видяното от насън, елементарно можете да определите по кой път би трябвало да продължите, по какъв начин да развиете своя креативен капацитет, с цел да намерите същинска естетика и благополучие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от предишния ни живот. Но във всеки случай, бъдете деликатни към знаците и изображенията, с тяхна помощ можете да извършите значими заключения за себе си.

Сънищата във вторник

Огненият Марс е шеф на вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите персонални стремежи и желания. Като мъжка планета, Марс също се счита за планета боец, тъй че сънищата могат да съдържат кавги и битки за превъзходство.

Ако сънят ви е бил спокоен, това значи, че сте насочили силата си в вярна посока, елементарно и бързо можете да се справите с компликациите, зараждащи по пътя към триумфа, а кавги в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако виждате в съня си остри предмети, това приказва за вашата подготвеност към дейни дейности. Яркият сън значи, че в този момент сте изпълнени с витална мощ.

Ако сънят ви е бил противен, това приказва за преобладаване на егоистичните стремежи и високо самочувствие.

Сънищата при Луна във Везни

Луната към момента е във Везни и сънищата са под въздействие на Венера и може да са свързани с партньорските връзките, както персонални, по този начин и настоятелен. Могат също да са отражение на ваши съмнения, подозрения, избори.

Мрачните сънища в тези дни не би трябвало да се одобряват като неизбежно неприятно предсказване.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР