Сънищата в 24 лунен ден (след 03:15ч)На този ден сънищата

...
Сънищата в 24 лунен ден (след 03:15ч)На този ден сънищата
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 26.03.2022

Сънищата в 24 лунен ден (след 03:15ч)

На този ден сънищата рядко са оракулски. По предписание те ни разкриват скритите аспекти на нашия полов живот.

Ако са били приятни, значи всичко е в ред със половата ви сила, само че в случай че сте сънували нещо извънредно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно положение и сексуалността ви не се разкрива изцяло. Тогава потърсете пробойните. Това значи, че или не сте открили положителни взаимоотношения с противоположния пол, или не сте задоволително изобретателни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и би трябвало да се възстановят.

Тези сънища постоянно ни насочват към неосъществените ни креативен сили, демонстрират мощните и слабите ни страни. Ако вярно интерпретирате видяното от насън, елементарно можете да определите по кой път би трябвало да продължите, по какъв начин да развиете своя креативен капацитет, с цел да намерите същинска естетика и благополучие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от предишния ни живот. Но във всеки случай, бъдете деликатни към знаците и изображенията, с тяхна помощ можете да извършите значими заключения за себе си.

Луната е в символ Козирог

Това усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

Козирогът покровителства също по този начин работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за кариерата си, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват сънищата, свързани с нанагорнище на високо. Те са свързани с вашите обществени достижения. Да сънувате, че се качвате нагоре, е предсказване за бърз прогрес към благосъстояние и слава; в случай че слизате надолу, не е добре - може да ви чакат неприятности.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите.

Сънища в събота

Събота е ръководена от строгият Сатурн. Сънищата в тази нощ са свързани с осъществяването на житейските и кариерните проекти и демонстрират вероятни спънки за тяхното осъществяване.

Сънищата за стълби, асансьори, планини имат значение. Изкачването им носи шанс в бизнеса, слизането - застой и компликации при напредване към задачата, липса на мощ. Най-лошото, което може да се види е рухване - това може да предвещае провал на проектите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР